La gent gran reprèn les activitats de memòria i gimnàstica

Dimarts, 28 de setembre de 2021 a les 00:00

Aquestes propostes estan orientades a millorar la qualitat de vida d’aquest col·lectiu

Després de l’aturada provocada per l’aparició de la pandèmia i per les restriccions que ha comportat, aquest curs s’inicia amb la represa d’activitats presencials per a la gent gran que promou l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat. Entre aquestes trobem la posada en marxa dels tallers de memòria gratuïts que tenen lloc els dimarts i dijous de 17 a 18.30 h al Casal de Cultura. Aquesta proposta vol ajudar a entrenar les seves habilitats tant a persones amb alteracions cerebrals com a les que no pateixen cap mena de problema.

Dins de la mateixa voluntat de donar suport a la qualitat de vida d’aquest col·lectiu també s’han posat en marxa les classes de gimnàstica. Aquestes tenen lloc al Casal de Cultura els dimecres de 17 a 18 h també gratuïtament.

Gimnàstica de manteniment per a adults

Juntament amb les activitats dirigides de manera específica a la gent gran també s’ha iniciat el curs de gimnàstica de manteniment per a persones adultes en general. Aquesta proposta es duu a terme gratuïtament els dilluns i dimecres de 18.45 a 19.45 h al Casal de Cultura.

Darrera actualització: 28.09.2021 | 17:18

Imatges