La consellera de Cultura visita Sant Climent de Llobregat

Dimarts, 1 de desembre de 2020 a les 00:00

Àngels Ponsa es trobava amb representants locals de la cultura popular i visitava els treballs per a la construcció de la futura biblioteca del municipi

Al llarg d'ahir al matí Sant Climent de Llobregat rebia la visita institucional de la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Àngels Ponsa. La consellera era rebuda a l'Ajuntament on, a més de ser convidada a signar al llibre d'honor, tenia l'oportunitat de trobar-se amb representants de les entitats dedicades a la cultura popular al municipi  i de l'organització del 1050è aniversari, a més de càrrecs electes. D'aquesta manera Ponsa tenia la possibilitat de tractar sobre l'actual situació de la cultura.

Posteriorment Àngels Ponsa visitava acompanyada per l'alcalde, Isidre Sierra, el desenvolupament de les obres que es duen a terme per a la creació d'un equipament cultural a Ca l'Altisent que inclourà la biblioteca de la població entre altres espais. La Generalitat de Catalunya és una de les administracions, juntament a la Diputació de Barcelona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament que financen els treballs. En aquest sentit i un cop finalitzada la visita Sierra ha volgut destacar que "la conselleria ha fet un esforç molt important en un moment molt complicat perquè el nostre poble tingui una biblioteca nova. La Generalitat ens ofereix 200.000 € per a que aquest equipament pugui disposar de totes les novetats literàries i tecnològiques. Un cop més demostrem com d'important és que les diferents administracions treballem plegades".

La voluntat municipal és que la biblioteca pugui ser inaugurada durant la propera celebració de Sant Jordi.

Darrera actualització: 01.12.2020 | 21:17