La Biblioteca Ca l’Altisent assolia més de 6.000 visites en les primeres setmanes de funcionament

Dimarts, 17 d'agost de 2021 a les 00:00

Recentment també s’aprovava el conveni a través del qual l’equipament passa a formar part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona

El passat 22 de maig la Biblioteca Ca l’Altisent obria les portes coincidint amb la celebració de l’Exposició de Cireres. Com a mostra de l’expectativa generada per aquest nou equipament, les dades conegudes pel que fa al seu funcionament durant el mes de maig i juny situen en 6.200 les visites que va rebre en poc més d’un mes. A més, en aquest mateix període la biblioteca realitzava 1.100 préstecs i expedia 350 nous carnets.

Recentment el ple municipal de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat aprovava el conveni de col·laboració entre el consistori i la Diputació de Barcelona per a la incorporació a la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) de la biblioteca de la nostra població. Aquesta xarxa està formada per més de 200 biblioteques i 10 bibliobusos, que treballen conjuntament amb uns mateixos estàndards de qualitat de servei.

La biblioteca es troba tancada durant el mes d’agost i a partir del setembre reprendrà la seva activitat.

Darrera actualització: 17.08.2021 | 08:50