Ja es pot demanar cita prèvia per a lliurar les cartes als Reis d’Orient

Divendres, 31 de desembre de 2021 a les 00:00

Es manté la cavalcada prevista tot i que s’estableixen noves mesures de seguretat davant l’increment de contagis per COVID-19

S’ultimen els detalls per a rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar un any més al nostre municipi. Aquest pròxim 5 de gener, a partir de les 18 h, podrem tornar a veure’ls en la cavalcada que els portarà pels carrers del municipi. En concret el recorregut és des de la carretera Prat de la Riba,  passant pel carrer  Moll,  la plaça de la Vila, el camí de Cal Marí i el camí Camagriga fins a l’escola Sant Climent. Entre les mesures de seguretat establertes, no es llençaran caramels, seran donats en mà a l’hora de lliurar les cartes i els Reis passaran un test d’antígens. Es recorda a les persones que vulguin seguir a la via pública la cavalcada la importància de portar la mascareta i de mantenir la distància de seguretat.

L’accés al pati de l’escola serà lliure. En tot cas, per poder fer lliurament de les cartes als Reis d’Orient és imprescindible la inscripció prèvia aquí. Recordeu també seguir les indicacions de les persones de la Comissió de Reis.

Darrera actualització: 31.12.2021 | 14:26