Infoparticipa - Sant Climent torna a obtenir segell transparència (abril 2018)

Dilluns, 23 d'abril de 2018 a les 00:00

El web municipal renova el Segell Infoparticipa per les bones pràctiques en matèria de transparència

L’any passat el portal municipal va ser un dels únics dos dels municipis catalans de menys de 5.000 habitants que acomplia el 100% dels indicadors establerts

Aquest proper dimecres 25 d’abril l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ha estat convidat a recollir a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el Segell Infoparticipa en la seva cinquena edició. Aquest distintiu, atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB, ve a reconèixer la qualitat i a la transparència de la comunicació pública local del web municipal.

D’aquesta manera la pàgina web del consistori renova aquest segell després que l’any passat fos, juntament amb el web de Sant Hipòlit de Voltregà, l’únic municipi català de menys de 5.000 habitants que aconseguia satisfer el 100% dels indicadors que estableix el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural. El portal municipal ha estat distingit amb el Segell Infoparticipa des de l’any 2014.

 

 

Darrera actualització: 15.03.2021 | 16:54

Enllaços

Imatges