Festes de Nadal

Dilluns, 21 de desembre de 2020 a les 00:00

Ja tenim a tocar les Festes de Nadal, encara que enguany es presenten força diferents a les que estem acostumats, ja que ens venen marcades per la pandèmia de la COVID-19.

Tot i que només es podran dur a terme activitats que siguin perimetrals, amb control d'accessos i amb cita prèvia segons consta a la Resolució del Departament de Salut de data 21 de desembre. Des de la Regidoria de Cultura s'han programat unes Nadales per desitjar-vos unes Bones Festes amb la col·laboració de la Coral la Vall i les Corals infantils que es podrà veure pel Canal de YouTube de l’Ajuntament el dia Nadal a les 12 del migdia i Dissabte 26, dia de Sant Esteve, les 6 de la tarda respectivament.

Abans però, el dia 23 de desembre pel mateix Canal podreu gaudir d'un taller de manualitats Nadal amb material reciclat a càrrec d'Animació Rubies.

Dimarts 5 de Gener durant tot el dia al Pati de l'Escola es muntarà un Campament Reial de SSMM els Reis Mags d'Orient. On Ses Majestats recolliran les cartes dels infants.

Per entregar la carta haureu de fer reserva prèvia fins al 3 de gener al formulari: https://forms.gle/D2DrnGX58pLQgC529 on podreu triar a quin Rei voleu donar la carta i reservareu la franja horari que preferiu, en horari de matí entre les 11:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20.00 hores en horari de tarda.

 

Darrera actualització: 21.12.2020 | 14:54

Imatges

Campament Reial de SSMM Els Reis Mags d'Orient