Estrenem el nou web de l'ajuntament

Dimarts, 5 de novembre de 2019 a les 07:30

L'ajuntament estrena la nova pàgina web institucional, facilitant un instrument d'informació, de gestió i d'atenció a la ciutadania.

Avui posem en marxa un nou web municipal. Aquest és un portal que ens ha d’ajudar a continuar creixent en el nostre objectiu de ser una administració més accessible i transparent. No tinc cap dubte que així ha de ser gràcies als avantatges que ens ofereix respecte als anteriors portals dels quals hem gaudit.

Entre aquests m’agradaria destacar la incorporació del gestor propi del qual disposa la Diputació de Barcelona. Gràcies a aquesta eina, comptem amb una plataforma totalment adaptada a les necessitats d’un ajuntament però, a més, amb la garantia que ens beneficiarem en un futur de totes les millores que es vagin incorporant. Amb els nostres recursos propis no podríem haver disposat d’una pàgina millor.

A més, també incorporem alguns dels serveis que ofereix als consistoris el Consorci Administració Oberta de Catalunya com ara la carpeta ciutadana o l’E-Tauler per a la gestió d’edictes. Aquestes novetats ens garanteixen que per al ciutadà, a partir d’ara, serà més senzill tenir una relació directa amb el seu ajuntament.

Ens trobem, doncs, amb un web que es posa a l’alçada de les exigències del moment i que ho fa, a més, per a incorporar totes les tecnologies que estan al nostre abast per a fer possible una experiència.

Des de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ens hem compromès al llarg dels darrers anys en l’impuls a la transparència en la nostra gestió i a l’accés a l’administració electrònica. Aquesta pàgina ens permet fer una passa significativa endavant en totes dues direccions.

Estrenem Web,  i per tant també hi trobareu un nou Butlletí Digital que setmanalment us enviarà les novetats. Us podreu subscriure a diferents canals i setmanalment rebreu les últimes notícies i activitats. Recordeu que un cop us doneu d'alta rebreu un correo per validar.

Avís als usuaris de la web

El web està en fase de proves. Durant aquest temps el personal de l'Ajuntament acabarà d'ajustar continguts i funcionalitats.

Si durant aquest període o en qualsevol moment observeu anomalies, o detecteu mancances, estarem molt agraïts de comptar amb la vostra opinió.

Ens podeu fer arribar els vostres comentaris mitjançant el formulari de contactar.

Darrera actualització: 26.04.2023 | 13:33