En marxa les obres d’ampliació i millora de poliesportiu municipal

Divendres, 3 de març de 2023 a les 00:00

Els treballs estan destinats, entre altres actuacions, a la creació de nous vestidors, sales polivalents i de nous espais d’emmagatzematge per a les entitats municipals

Ja han començat les obres previstes en el marc del projecte d’ampliació i millora del poliesportiu municipal, uns treballs que tenen una durada prevista de 9 mesos durant els quals es podrà continuar fent servir la pista per a la pràctica esportiva. En tot cas l’assistència de públic a les grades quedarà restringida als dies de partit permetent l’accés als entrenaments exclusivament als entrenadors i entrenadores i a esportistes.

Nous espais
Un cop quedin finalitzades les obres, l’equipament municipal disposarà de nous vestidors, sales polivalents per a acollir activitats esportives i culturals i nous espais d’emmagatzematge per a les entitats municipals. Al mateix temps, el poliesportiu esdevindrà energèticament més sostenible a través de la instal·lació de plaques solars a la coberta i d’una caldera de biomassa i amb la instal·lació d’enllumenat de tecnologia LED.

 

Darrera actualització: 03.03.2023 | 11:29