En marxa l''e-sports del Baix, aprenem com cal per jugar en digital'

Dijous, 18 de febrer de 2021 a les 00:00

Des de la Regidoria de Joventut, ens plau presentar-vos una nova iniciativa que acaben de posar en marxa des del Consell Esportiu del Baix Llobregat (CELLBOLL), 'e-Sports del Baix, aprenem com cal per jugar en digital'.

En aquesta ocasió s'endinsen en el món dels esports digitals (e-sports), sense deixar de banda el tarannà formatiu de tots els projectes del Consell i per suposat reforçant la importància de la pràctica d'activitat fisicoesportiva, dirigit a famílies amb fills a càrrec, tècnics esportius i membres del món educatiu.

Aquesta proposta, que de moment serà una prova pilot, vol imitar el que podria ser una competició d'e-sports organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat, però en un curt termini de temps. e-sports del Baix és una alternativa a les competicions d'e-sports actuals amb la que es vol afrontar la realitat actual envers l'ús que fan els joves dels videojocs i amb una finalitat molt clara: l'educació en valors, hàbits saludables i en la pràctica esportiva de tots els col·lectius implicats en el món dels videojocs.

Dintre de les diferents accions previstes, hi ha una primera fase de webinars formatius i una segona fase on els participants podran simular una competició del videojoc Rocket League, que combina automoció i futbol:

                                   

Després de dur a terme els Webinars informatius, des del CEBLLOB organitzaran un torneig on posaran en pràctica el model “e-sports del Baix”. El termini d’inscripció d’equips està obert fins el 19 de març. No dubtis i inscriu el teu equip!

Darrera actualització: 18.02.2021 | 14:14