En marxa el projecte d’educadors i educadores de carrer

Dilluns, 5 de setembre de 2022 a les 09:00

La proposta busca promoure el lleure saludable i l’ús responsable dels espais públics

Els propers dies en Sant Climent de Llobregat podem començar a trobar als espais públics de la nostra població educadors i educadores de carrer dins del projecte de Medi Obert promogut des de l’Ajuntament amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona  dins de la línia de subvencions “ApropAMB convocatòria 2022”. La voluntat d’aquesta actuació és oferir al col·lectiu jove de la població resposta a les seves necessitats específiques, generar propostes de lleure saludable i treballar la corresponsabilitat en l’ús dels espais públics.

Aquests educadors/es estaran a la disposició dels joves i, a més a més, s’encarregaran de implementar el projecte de Medi Obert que es divideix en tres fases diferenciades: una primera centrada en el diagnòstic en la qual s’identificaran i analitzaran els espais de trobada dels i les joves i les seves necessitats; una segona durant la qual s’impulsaran les accions necessàries per a satisfer els objectius plantejats durant la diagnosi i, finalment, es realitzarà una avaluació dels resultats obtinguts.

Entre les fites específiques que es persegueixen trobem la millora de l’atenció als adolescents i joves en situació de vulnerabilitat, facilitar l’accés a recursos per a satisfer les seves necessitats o generar dinàmiques positives en la convivència als espais públics.

El projecte d’educadors i educadores al carrer es desenvoluparà entre aquest setembre i el febrer del 2023, amb la presència d'educadors i educadores als carrers i places del nostre poble de dijous a diumenge de 17h a 19h.

Darrera actualització: 02.09.2022 | 10:43

Imatges