En marxa el nou centre municipal de serveis

Dijous, 30 de desembre de 2021 a les 00:00

La Comissió de Reis ja treballa en les carrosses per a l’arribada dels Reis Mags

Al llarg dels darrers dies es posava en funcionament el que és el nou centre municipal de serveis situat al polígon industrial Roquetes i que està destinat a acollir la Brigada Municipal, un espai d’emmagatzematge per a les entitats del municipi, l’arxiu municipal o el magatzem de la Policia Local, entre altres serveis. Precisament ara per ara es treballa per part de la Comissió de Reis en l’elaboració de les carrosses que hauran de fer-se servir en la cavalcada prevista per al pròxim dia 5 de gener si no s’estableixen noves restriccions per la pandèmia.

Aquesta nau suposa incrementar de manera notable la superfície a disposició d’aquests serveis, la qual cosa ha de repercutir directament en qüestions com ara una optimització de les tasques que desenvolupa la Brigada Municipal. Al llarg dels pròxims mesos es completarà el trasllat de l’actual magatzem de Cal Sagasta que serà posteriorment venut per a amortitzar la despesa realitzada en el nou local.

Aquesta nau ha estat adquirida per uns 350.000 €, després d’un procés de licitació pública, amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal.

Darrera actualització: 30.12.2021 | 16:06