Empremtes de carro - nova publicació de l'entitat memòria i vida

Dissabte, 16 de gener de 2021 a les 00:00

«El carro va pel pedregar». Aquesta frase dona a entendre que la circumstància, sigui la que sigui, no va pel camí desitjat.

Des de l'entitat cultural climentona  Memòria i vida ens fan arribar un interessant treball d'en Josep Vendrell sobre les EMPREMTES DE CARRO, com diu l'autor "el meu propòsit és parlar de carros i dels antics camins de muntanya pels quals transitaven al terme de Sant Climent".

El relat s'ha fraccionat en diferents entregues que s'aniran publicant periòdicament. Retalls de la nostra memòria històrica.

El propòsit de l'autor és parlar de carros i els antics camins de muntanya pels quals transitaven. Però no ho faig mogut per la nostàlgia —tot i que, en certa manera, una mica també hi influeix—, si ho faig, és per deixar constància d’unes vivències i uns records acabalats des del temps de la meva infantesa. I m’agrada fer-ho perquè, al cap i a la fi, els esdeveniments del passat són els que configuren la història de la meva vida, i la pàgina de la meva història afegida a la de tots els conciutadans amb els quals vaig compartir un indret i una època, és un capítol més del molts que configuren el llibre amb què està escrita la història del meu poble, Sant Climent de Llobregat.

Podeu trobar tot el contingut a : http://memoriaivida.blogspot.com/

Darrera actualització: 16.01.2021 | 11:52