El web municipal torna a reeditar el segell Infoparticipa a la transparència i la qualitat

Dimarts, 4 de maig de 2021 a les 00:00

Aquest portal ha estat un dels únics 39 dels 947 ajuntaments catalans que han aconseguit satisfer el 100 % dels criteris establerts

Aquest 2021 www.santclimentdellobregat.cat torna a disposar del segell Infoparticipa, el distintiu a la qualitat i transparència que proporciona el grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona. El portal municipal renova un any més d’aquesta manera aquest distintiu i ho fa, un cop més, assolint el 100 % dels criteris que es tenen en consideració per a la seva obtenció. Enguany han estat 52 els indicadors establerts dividits en tres grups principals: informació sobre els representants polítics, informació sobre el municipi i la gestió dels recursos públics i eines que s’ofereixen per a la participació de la ciutadania.

De tots els 947 ajuntaments de Catalunya únicament 121 s’han fet en aquesta ocasió amb el segell i només 39 ho han fet assolint els majors estàndards de qualitat. L’acte de lliurament dels Infoparticipa es realitzarà el proper 10 de maig a l’Auditori de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Darrera actualització: 02.06.2021 | 10:18