El web municipal revalida un any més el segell Infoparticipa a la transparència

Dimarts, 17 de maig de 2022 a les 00:00

El portal municipal ha aconseguit acomplir amb el 98,08% dels criteris que se sol·liciten per a aconseguir aquesta distinció

Un any més www.santclimentdellobregat.cat ha vist reconeguda la qualitat dels seus continguts en matèria de transparència amb l’obtenció del segell Inforparticipa que atorga el grup Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Aquest distintiu s’aconsegueix a partir de l’avaluació que es realitza dels portals de totes les administracions catalanes. En concret, dels 947 ajuntaments només 136 han rebut enguany l’Infoparticipa.

En el cas de Sant Climent de Llobregat aquest distintiu s’obté, a més, satisfent el 98,08% dels criteris que se sol·liciten. Aquests inclouen qüestions relacionades amb qui són els nostres representants polítics, amb la gestió dels recursos col·lectius o amb les eines de participació que s’ofereixen a la població.

Podeu consultar el mapa elaborat amb l’anàlisi dels diferents organismes avaluats al mapa Infoparticipa que trobareu aquí.

El lliurament dels distintius tenia lloc aquest passat 9 de maig a la Sala d'Actes del Rectorat de la UAB amb la presència del regidor de Comunicació i Relacions Supramunicipal i Govern Obert i Transparència i alcalde, Isidre Sierra, en representació de la nostra població.

Darrera actualització: 17.05.2022 | 17:15