El municipi programa un conjunt d’activitats al voltant del 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones

Dijous, 24 de novembre de 2022 a les 00:00

La programació ha estat dissenyada per a conscienciar i prevenir aquest problema i per a visibilitzar la seva importància

El pròxim 25 de novembre es commemora el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones i l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ha programat una sèrie d’activitats al seu voltant que es duran a terme des d’aquest dijous 24 fins al pròxim 13 de desembre. La primera de les propostes tindrà lloc dijous a les 18 h al Casal de Cultura i serà un taller de memòria històrica amb el nom "Viatge per la història de les dones".

El gruix de l’activitat prevista arribarà el mateix 25 de novembre a partir de les 18 h també al Casal de Cultura, amb una acció comunitària que portarà per títol "Piràmide de les violències masclistes", l’actuació musical del grup A-Tabalades i la lectura del manifest de la jornada. Ja el 29 de novembre, a les 17.30 h a l’Espai Jove, tindrà lloc el taller "Com tindre relacions sanes a l'adolescència" on també, l’1 de desembre a les 18 h els joves majors de 16 anys poden prendre part del taller "Tapersex educatiu: Promoció de la salut afectiva i sexual".

La programació al voltant del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones es tancarà el dimarts 13 de desembre a les 18 h amb el taller per a dones "Et vas a necessitar".

Al llarg de tota aquesta setmana l'edifici de l'Ajuntament s'il·lumina de lila amb motiu del 25N.

Darrera actualització: 24.11.2022 | 13:26