El CEBLLOB posa en marxa la #CursaSuma500 per fomentar l'esport al Baix Llobregat

Divendres, 5 de febrer de 2021 a les 11:00

El Consell Esportiu del Baix Llobregat ha posat en marxa aquest dilluns la cursa Suma 500, on es proposa a la ciutadania en general i a tècnics esportius practicar diversos esports fins a sumar 500km, fent guanyador el col·lectiu al qual pertanyin.

Segons Salvador Valls, president de l'entitat, aquest projecte busca "fomentar l'esport a l'aire lliure en totes les seves modalitats, en un moment en què hem d'estar units com a comarca per fer front al sedentarisme i impulsar l'exercici diari de grans i petits".

Amb això, la #CursaSuma500 es dividirà en quatre col·lectius específics: tutors de joc JVP, tècnics/ques (entrenadors/es), professorat i esport popular (ciutadania). El col·lectiu que abans sumi 500km practicant esport, gaudirà d'un abonament gratuït al parc ciclista del Baix Llobregat i de merchandising del CEBLLOB.

Per participar, els usuaris podran escollir entre registrar-se a l'aplicació mòbil Strava i accedir al club que els tècnics del Consell han creat per al seu col·lectiu; que pot ser:

Per altra banda, el registre també podrà fer-se completant el següent formulari: shorturl.at/enAKV

Aquest projecte se suma a les diverses activitats que ofereix el CEBLLOB per fomentar l'activitat física a la comarca, entre les quals destaquen la Lliga de Reptes Juga Verd Play (la principal lliga d'activitats per a tots els públics on cada setmana s'envien noves activitats per estar en forma); diferents tresors amagats al Baix Llobregat amb el programa Geocaching en punts estratègics per fomentar l'esport a l'aire lliure o les diverses activitats que mantenen en marxa el Parc Ciclista del Llobregat com a centre de referència en el ciclisme de formació i lleure de la comarca.

Darrera actualització: 08.02.2021 | 11:47