Educació esportiva als parcs des del CEBLLOB

Dijous, 8 d'abril de 2021 a les 00:00

Des de la Regidoria d'Esport, el Consell Esportiu i l'AMB volem impulsar de forma conjunta un projecte d'Activitat Física a l'aire lliure pensat per al públic adult i familiar anomenat Educació Esportiva als Parcs

La primera acció la portaran a terme al parc de Torreblanca durant els mesos d'abril, maig i juny. Consisteix en un conjunt de sessions d'activitat dirigida de diferent temàtica i en diferents dies: ioga, marxa nòrdica, condicionament físic i marxa nòrdica.

Les sessions, d'una hora de durada, són gratuïtes i obertes a tothom. Però per tal d'evitar aglomeracions i d'acord amb les restriccions actuals les places són limitades i caldrà realitzar la inscripció prèvia en aquest enllaç. Només en el cas que quedin places lliures es permetrà inscriure's in situ, facilitant les dades personals necessàries.

Inicialment només estan obertes les inscripcions de les sessions del mes d'abril.

El punt de trobada serà a la plataneda, excepte les classes de zumba, on el punt serà a la plaça propera a l'entrada de Sant Joan Despí.

És imprescindible portar mascareta i roba esportiva. Per a les classes de ioga les persones participants han de portar una màrfega.

Per a les sessions de marxa nòrdica es facilitaran els bastons (a partir de 12 anys)

Trobareu la informació a la nostra web CEBLLOB

Darrera actualització: 09.04.2021 | 09:41

Imatges

Cartell Parcs amb QR Calendari Abril 2021