Dilluns comencen les obres d’asfaltatge de l’avinguda de la Pedrera

Divendres, 19 de gener de 2024 a les 00:00

Paral·lelament, també es duran a terme altres actuacions de senyalització viària a la nostra població

En el marc de les diferents actuacions que desenvolupa l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat per a la millora de la mobilitat i l’accessibilitat dels carrers del municipi, aquest pròxim dilluns 22 de gener està previst que comencin els treballs de pavimentació de l’avinguda de la Pedrera. Mentre es duen a terme els treballs d’asfaltatge, previstos fins al dimecres 24 de gener, es registraran afectacions puntuals al trànsit. En concret:

Dilluns 22 de gener: únicament es podrà fer servir aquesta via en sentit d’entrada al barri de la Rodera i no de sortida.
Dimarts 23 de gener: la via romandrà tancada mentre s'executen les tasques d’asfaltatge.
Dimecres 24 de gener: no es podrà aparcar a l’avinguda de la Pedrera mentre es duen a terme els treballs de pintura viària.

Altres treballs de senyalització

Aquesta actuació coincidirà amb altres treballs de senyalització horitzontal i vertical a diferents carrers i amb la col·locació d’altres elements destinats a la seguretat que també poden provocar alteracions puntuals del trànsit. Concretament:

Dilluns: es treballarà en l’accés al camí de Torrelles i al carrer Sant Climent

Dimarts, dimecres i dijous: es treballarà al carrer Padró on no es podrà aparcar de 7 a 19 h.

A més es duran a terme actuacions puntuals de menor afectació sobre les quals s’informarà segons l’evolució de les obres.

Darrera actualització: 19.01.2024 | 13:20