Consulta del cens electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig disponible fins al 17 d'abril

Dijous, 13 d'abril de 2023 a les 00:00

La consulta del cens electoral per a les properes eleccions municipals del 28 de maig, es farà entre els dies 10 i 17 d'abril, es podrà consultar el cens electoral de manera presencial a la Secretaria de l'Ajuntament o en línia a través del portal del Cens Electoral amb certificat digital.

Fins al proper dilluns, 17 d'abril, es podrà consultar el cens per a les eleccions municipals del 28 de maig. Això es farà presencialment a la Secretaria de l'Ajuntament de dilluns a divendres des de les 9 a les 14 h i s'haurà de presentar un document d'identitat vàlid.

El cens disponible és el que es va tancar l'1 de febrer i que recull els canvis al registre fins al 30 de gener.

D'altra banda, el termini per sol·licitar el vot per correu finalitza el 18 de maig. La sol·licitud s'ha de fer a les oficines de Correus o al lloc web amb DNI electrònic o un certificat digital vàlid. 

La campanya electoral tindrà lloc del 12 al 26 de maig i servirà per escollir representants als ajuntaments catalans, així com als consells comarcals i diputacions.

Recordem que el CEIP Escola Infantil i Primària Sant Climent, és l'únic col·legi electoral on els votants registrats hauran de dirigir-se a emetre el seu vot.

Darrera actualització: 13.04.2023 | 19:18