Comencen les obres d’asfaltatge a la Rodera

Dimecres, 3 d'agost de 2022 a les 08:05

Del 8 a l’11 d’agost, a la zona hi haurà afectacions per a la circulació dels vehicles motoritzats

El pròxim dilluns 8 d’agost començaran les tasques d’asfaltatge a la zona de la Rodera a on Endesa ha executat les obres d’ampliació de la xarxa elèctrica. Es preveu que la intervenció s’allargui una setmana durant la qual els vehicles només podran circular per la zona de les vuit del vespre fins a les vuit del matí. Durant la setmana del 15 d’agost, l’equip tècnic reposarà la senyalització horitzontal.

Concretament, els treballs afectaran la calçada d’una part del carrer Moll, entre les cruïlles amb el carrer Sant Albert i Rodera; el carrer Rodera; el carrer del Pou i la travessera Rodera. Per altra banda, també s’asfaltarà la calçada del carrer Circumval·lació, entre les cruïlles amb el carrer les Flors i Roureda; i el carrer Roureda fins al centre de transformació.

L’horari dels treballs serà de 7:30 a 20 h. Durant aquest període de temps, es veurà afectada la circulació i aparcament de vehicles en aquests carrers.

Afectacions de circulació dels vehicles

8 d’agost: Es fressarà la zona afectada i els vehicles podran circular amb restriccions puntuals, excepte pel carrer Moll, a on es desniaran els vehicles pel carrer de Sant Albert.

9 d’agost: No es podrà circular ni accedir pel tram que cobreix la travessera Rodera fins al carrer Moll a causa dels treballs d’asfaltatge. A la zona de la travessia Nova i el carrer Rodera afectat per les obres, els vehicles hauran de sortir en direcció al carrer Circumval·lació.

10 i 11 d’agost: S’asfaltarà la resta de la zona afectada. Durant aquests dies, es podrà circular durant l’asfaltatge tot i que pot haver-hi algun tall puntual.

Darrera actualització: 11.08.2022 | 11:08