Comencen les activitats al municipi al voltant del Dia Internacional de les Dones

Divendres, 1 de març de 2024 a les 15:00

Avui arrenca un programa marcat per la reivindicació de la igualtat real entre dones i homes

Aquest 8 de març es commemora novament el Dia Internacional de les Dones i la nostra població se suma a la jornada amb un programa d’activitats que s’inicia avui mateix divendres dia 1 de març i que arriba fins al 17 de març amb propostes reivindicatives i culturals. En concret, des d’avui fins al 16 de març podrem visitar a la Biblioteca Ca l’Altisent l’exposició de pintura de Marina Gallego “Col·lecció Dona”. Ja el 7 de març al Punt Jove trobarem l’Espai Jove Feminista, una activitat que se centrarà en un joc feminista i en l’elaboració d’una pancarta.

En tot cas serà el mateix 8 de març quan es concentrin la majoria d’activitats proposades. Així, novament al Punt Jove trobarem a partir de les 17.30 h un videofòrum destinat per a explicar l’origen i les motivacions d’aquesta jornada i a partir de les 19 h, a la plaça de la Vila, tindran lloc una batucada a càrrec de VibrAccions, la lectura del manifest, i ja a les 20 h, el Correfoc de les Dones a càrrec de Fomarians Diables.

El programa previst es completa amb el Sant Gla Dones al llarg de tot el matí del 16 de març al parc de l’Església i el 17 de març, amb l’acte de reconeixement a les dones per la seva dedicació al Museu de les Eines del Pagès a l’església a les 12 h.

Per a més detalls podeu consultar el programa complet en aquesta mateixa pàgina.

Darrera actualització: 05.03.2024 | 13:30

Imatges