Comença un nou curs d’activitats a l’Espai Jove

Dilluns, 4 de setembre de 2023 a les 10:00

La programació començarà avui, 4 de setembre, a les 17.30 hores, amb un bingo pel jovent

Un cop acabat el període de vacances d’estiu, l’Espai Jove reobre avui, 4 de setembre, amb un programa d’activitats pensades per a tots els gustos. Al llarg d’aquestes setmanes, l’Ajuntament ha impulsat diverses propostes centrades en l’entreteniment com els Patis Oberts, una iniciativa que es va dur a terme per darrer cop aquesta temporada el passat 3 de setembre.

Programació de setembre

Com és habitual, al llarg d’aquest mes l’Espai Jove tornarà a oferir tallers, cursos i diversos esdeveniments d’oci amb la voluntat d’oferir al jovent un espai per a l’esbarjo, la socialització i la millora de les habilitats.

El programa es divideix per setmanes, amb les següents activitats diàries, les quals es desenvoluparan a l’equipament de les 17.30 a les 20 hores:

Del 4 al 8 de setembre: bingo, Pasapalabra, Jocs de taula, taller d’improvisació i Scrabble.

Del 12 al 15 de setembre: escape room, taller de fabricació de robots de fusta, construcció d’atrapa-somnis i jocs de taula.

Del 18 al 22 de setembre: disseny de bosses de tela, classes de dibuix manga, cosplay, una nova escape room i més jocs de taula.

Del 25 al 29 de setembre: aprenentatge del llenguatge de signes, nova sessió del taller de dibuix manga, taller de ioga i meditació, un altre sessió per a elaborar un atrapa-somnis i una jornada per jugar al Pictionary.

Podeu consultar el calendari detallat al marge dret d’aquesta mateixa pàgina.

Darrera actualització: 04.09.2023 | 12:07

Imatges