Comença el nou curs amb diferents millores als centres educatius

Dimarts, 14 de setembre de 2021 a les 00:00

Continuen actives bona part de les mesures establertes el curs passat per tal d’evitar els contagis de COVID-19

Aprofitant l’aturada en l’activitat escolar que arriba amb l’estiu, l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ha desenvolupat diverses actuacions als centres educatius del nostre municipi. D’aquesta manera, pel que fa a l’escola Sant Climent s’ha reformat i renovat el sorral del pati d’educació infantil, s’han iniciat els treballs de pintat les lí­nies de la pista poliesportiva, s’ha arranjat l’entorn de les moreres i s’ha aplicat un tractament a la fusta dels jocs infantils substituint-ne les peces en mal estat. A més, també s’han adquirit noves xarxes per a les porteries.

Pel que fa a l’escola bressol muni­cipal, s’ha reformat i renovat el sorral i també s’ha aplicat un tractament a la fusta dels jocs infantils. Tots els treballs s’han finalitzat abans de l’inici del curs escolar. Prèviament, durant el curs passat, ja s’havien fet treballs de pintura dels elements exte­riors, i s’havien renovat els ombratges del pati i la sorra dels sorrals petits.

Pel que fa a les mesures establertes en l’inici de curs per tal d’evitar possibles contagis de COVID-19, es mantenen la majoria de precaucions del curs passat. D’aquesta manera l’alumnat d’educació infantil i primària a partir de 6 anys continuarà fent ús de la mascareta obligatòriament i es mantindran els grups bombolla. En tot cas, com a novetat al pati, i només dins el grup de convivència estable, l’alumnat es podrà treure la mas­careta.

En el cas de l’escola bressol, tots els infants entraran a la mateixa hora, però cada grup tindrà el seu propi accés. Per la seva banda els infants no portaran mascareta, però sí mestres i personal ex­tern.

Darrera actualització: 14.09.2021 | 12:03

Imatges