Comença, ara els divendres, una nova temporada de la Jugatecambiental

Dimecres, 6 de març de 2024 a les 00:00

L’espai que trobem al parc dels Jardins de la Font del Rector ofereix un espai de joc i activitats dirigides cada setmana

La setmana passada arrencava al nostre municipi la temporada de primavera de la Jugatecambiental. L’espai, promogut per l’Àrea Metropolitana de Barcelona amb el suport de l’Ajuntament, està destinat a les famílies amb nens i nenes de totes les edats. Aquest programa ofereix una possibilitat de descobrir i conèixer el nostre entorn natural i altres continguts relacionats amb la sostenibilitat. En el cas del nostre municipi, la Jugatecambiental està ubicada al parc dels Jardins de la Font del Rector. Com a novetat, ara la podem trobar els divendres a la tarda, de 17 a 19 h amb activitats dirigides de 17.30 a 18.30 h, en comptes dels dissabtes al matí com fins ara. A més de disposar d'un espai de joc i experimentació no dirigit, també hi trobem un punt d'informació sobre el parc i el municipi.

Pel que fa a les activitats guiades, la primera que se celebrava enguany girava al voltant de l’influx de la lluna sobre els fluxos naturals del planeta. Aquesta setmana serà el torn per al conte “L’últim gran arbre”, la història de la Irene ens descobrirà com en són d’importants, els arbres.

Podeu consultar la programació completa al document adjunt en aquesta mateixa pàgina.

 

Darrera actualització: 06.03.2024 | 10:14

Imatges