Campanya "Comprar a Sant Climent té Premi"

Dimarts, 14 de desembre de 2021 a les 00:00

Un any més des de la Regidoria de Comerç engeguem la campanya "Comprar a Sant Climent  té Premi" per tal de promocionar el comerç local.

Una acció per premiar la fidelitat dels clients dels comerços de Sant Climent. Una promoció que ja fa uns anys que es realitza per Nadal, però enguany la dotació del premi és superior: 32 vals de 25 euros. Es repartiran 800 euros en vals per comprar a Sant Climent.

Cal que el/la participant completi la butlleta que trobarà als establiments col·laboradors de la promoció, que consisteix en omplir els sis espais amb tiquets del comerç local o un segell de l’establiment. Per omplir un espai  de la butlleta, el/la participant haurà de fer una compra a  l'establiment col·laborador que desitgi.

Un vegada completada la butlleta  amb 6 segells o tiquets de 6 comerços diferents s‘ha de dipositar a l’urna  que trobareu a la recepció de l’Ajuntament.

La promoció comença a principis de desembre i acabarà el 9 de gener. Es pot dipositar la butlleta fins el dia 14 de gener i el sorteig  de les butlletes es farà el 18 de gener a la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 18:58