Bona acollida per part de Salut a la proposta del municipi per a l’ampliació del consultori

Dimarts, 15 de febrer de 2022 a les 00:00

L’Ajuntament manté una ronda de contactes amb els responsables d’atenció primària per a treballar en la millora del servei

En el marc del treball que desenvolupa l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat per a potenciar el servei d’atenció primària amb el qual compta el municipi, recentment es rebia una resposta positiva des de l’Institut Català de la Salut i el CatSalut a l’emplaçament proposat pel consistori per a l’ampliació del consultori local. Concretament, es proposa una ampliació de l’edifici actual contigu al mateix ajuntament. Des dels responsables de l’atenció primària es valora com a una proposta adient que millora l’accessibilitat de l’espai i s’insisteix en la voluntat de mantenir obert l’equipament.

Per una altra banda, la regidora de Sanitat i Salut Pública, Elisabet Marcos, es reunia aquest passat 8 de febrer amb la direcció del CAP Montbaig i aquest divendres 11 de febrer amb la consellera de Salut del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Gina Pol. En ambdues trobades es tractava sobre la voluntat de potenciar l’atenció primària a la nostra població. Al llarg de l’any passat el govern català aportava 58.000 € per al funcionament del nostre consultori.

 

Darrera actualització: 26.04.2023 | 10:54