Aprovat el padró per al cobrament del tribut metropolità al nostre municipi

Dijous, 8 de juliol de 2021 a les 00:00

Fins al 10 de setembre es pot fer el pagament d’un tribut per al qual es poden sol·licitar ajuts de fins al 40 % a l’AMB

Avui es publica l’aprovació dels padrons i llistats per al cobrament al nostre municipi del tribut metropolità que es pot pagar entre el 30 de juny i el 10 de setembre. A través d’aquest tribut  recaptat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) es financen actuacions per aconseguir un territori metropolità més ordenat i vertebrat en matèria d'espai públic i d'infraestructures per a la mobilitat. Sense anar més lluny, el finançament de l’AMB es reflecteix al nostre municipi en la creació i manteniment del parc dels Jardins de la Font del Rector, la creació de la Biblioteca Ca l’Altisent, el finançament de plans d’ocupació o el tractament de l’aigua i els residus, entre altres qüestions.

Donada l’actual situació provocada per l’aparició de la pandèmia, l’entitat metropolitana ha establert una sèrie d’ajuts amb bonificacions de fins al 40 % de la quota en el cas del tribut metropolità, i del 50 % en la taxa metropolitana de tractament de residus.

Pel que fa tant al pagament del tribut com a la sol·licitud dels corresponents ajuts, es poden tramitar presencialment o en línia.

Trobareu més informació als enllaços en aquesta mateixa pàgina.

Darrera actualització: 08.07.2021 | 09:05