AMB reconeix l’esforç municipal en matèria de transparència amb una nova subvenció

Divendres, 22 d'octubre de 2021 a les 00:00

L’ens metropolità ha atorgat de 20.700 € pel treball dut a terme en l'assignació transparent dels fons públics durant la pandèmia

Amb la voluntat de col·laborar a pal·liar els efectes sanitaris, socials i econòmics associats a la pandèmia, l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat treballa des de l’aparició de la COVID-19 aportant ajudes extraordinàries o realitzant contractacions d’emergència. Amb la voluntat que aquest treball, tot i la situació d’urgència, mantingui els estàndards habituals de transparència, el consistori creava el projecte "La Contractació Pública Transparent durant la pandèmia de la COVID-19" que permet consultar de manera actualitzada a través del portal de transparència municipal tota la informació relacionada amb l'assignació dels fons públics durant aquests mesos.

Aquest esforç en realitzar un tractament específic en l'actual període de pandèmia, ha estat reconegut des de l'Agència de Transparència de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) amb la concessió d’una subvenció de 20.700 €. Podeu consultar les dades recollides a través de l’apartat web municipal que trobareu aquí.

Altres actuacions en matèria de transparència

L’Ajuntament desenvolupa de manera usual diferents projectes destinats al retiment de comptes i l'accés a la informació pública. En aquest sentit destaquen reconeixements com el segell Infoparticipa que el web municipal ha renovat consecutivament des de l’any 2013.

Darrera actualització: 26.04.2023 | 11:01