Amb la primavera, arriba l'Àncora Exprés de Sant Climent

Dilluns, 22 de març de 2021 a les 07:00

Avui es reparteix a casa l'Àncora Exprés d'aquest mes de març carregada de notícies del municipi, la nº 54

L'Àncora té per objectiu apropar als ciutadans l'actualitat municipal, la cultura, l'esport,...donant veu a tots els col·lectius del municipi de Sant Climent de Llobregat, explicant l'actualitat municipal i de les entitats, per fer-la arribar a la ciutadania.

En aquesta edició podreu trobar l'actualitat municipal, entre les seves notícies més destacades:

■ Avancem els treballs per a comptar amb la nova biblioteca de Sant Climent de Llobregat - La biblioteca Ca l'Altisent incorporarà un fons d'aproximadament 1.500 llibres provinents de la Sala de Lectura Sant Jordi.

■ Obert a la participació el concurs de cartells per a l'Exposició de Cireres - Novament, la pandèmia farà que l'esdeveniment s'hagi de celebrar enguany de manera virtual.

■ Subvencions per a les entitas en l'àmbit de la pandèmia - l'Ajuntament estableix mesures se suport per a les associacios del municipi.

■ En marxa els treballs per a la restauració de la Font del Rector - El municipi recupera un dels indrets més emblemàtics del su patrimoni.

■ Un impuls al civisme i a la convivència ciutadana - la nova ordenança recull com hem d'actuar els espais públics i les corresponents sancions.

■ El municipi, més protegit davant de possibles incendis forestals- En les darreres setmanes han coincidit diverses actuacions orientades a prevenir el foc i reduir-ne el possible impacte.

■ Per al 8M, a «Sant Climent, empodera't» - El municipi dedicava una setmana d'activitats a la commemoració del Dia Internacional de les Dones.

Us deixem en pdf l'Àncora Exprés nº 54

Si voleu estar informats setmanalment de l'actualitat, disposeu d'un Butlletí Digital on us podeu subscriure.

 

Darrera actualització: 26.04.2023 | 12:21