Ajuntament de Sant Climent difon avís per evitar els intents d'estafes a gent gran

Divendres, 30 d'abril de 2021 a les 00:00

Hem detectat en els darrers dies des del departament de Serveis Socials de l'Ajuntament, una venda agressiva que està afectant el nostre col·lectiu de gent gran. Des del servei, es va procedir a activar els voluntaris dels amics de la gent gran, que van contactar per telèfon amb els nostres avis i àvies, ja que en el cas d'aquest col·lectiu és la manera més ràpida de fer-los arribar la informació.

Es tracta d'un intent d'estafa que s'iniciava a través d'una visita al domicili d'uns presumptes comercials, que al·legaven que venien de part dels Serveis Socials municipals, preguntaven per les dolències i oferien un massatge amb la intenció de vendre una màquina per aquest fi.

Es tracta d'un intent d'estafa, ja que des de Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Climent, NO s'ha contactat amb cap empresa per fer aquest servei.

Des del Consistori, volem agrair a la Policia Local de Sant Climent la gestió àgil i el seguiment efectuat, donant suport en tot moment a la ciutadania i col·laborant per la seguretat del nostre municipi.

■ Alguns consells, per evitar aquests intents d'estafa:

• No s'obri la porta a persones desconegudes, i en cas d'haver-ho fet, no deixar que la persona accedeixi al seu domicili.
• En cas que durant la trucada es proposi una visita al domicili amb el pretext de mostrar algun d'aquests productes, si hi accedeixen, proposin la visita en algun moment que estiguin en companyia d'una persona de confiança.
• Es recomana informar-se bé dels preus i vigilar amb la "lletra petita" dels documents.
• No signeu cap document si no es té convenciment o no es veu clar, i consulteu abans amb algú de confiança.
• No feu cap pagament ni faciliteu dades personals o bancàries.

Si creieu que podeu estar essent víctimes d'una estafa, aviseu immediatament a la Policia Local de Sant Climent de Llobregat (666 555 300) o a l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat (936 580 791).

Darrera actualització: 30.04.2021 | 13:19