Aigües de Barcelona ret comptes sobre la seva actuació social al municipi

Dimarts, 19 d'octubre de 2021 a les 00:00

A la trobada s’ha explicat també la nova tarifa social que suposa un increment de la bonificació de la quota del servei del 50 % al 100 %

Una representació de la companyia Aigües de Barcelona visitava l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat per tal de retre comptes sobre el compliment del Pacte Social, el treball que realitza en col·laboració amb 17 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona entre els quals es troba el nostre. Entre les actuacions dutes a terme en aquest 2021 per a la recuperació econòmica, s’han activat dues taules de treball: una sobre diàleg social i una sobre reconstrucció verda, on s’han debatut diferents propostes per a la ciutadania.

A més, també s’ha destacat la col·laboració d’Aigües de Barcelona en la restauració de dos elements relacionats amb l’aigua que trobem al parc dels Jardins de la Font del Rector com és aquesta mateixa font i el Pou del Gos.

Per a l’any vinent la companyia planteja desplegar al municipi el projecte ONA (Ocupació, Necessitats Bàsiques i Apoderament), impulsat juntament amb Creu Roja i Tàndem Social, per tal de millorar l’ocupabilitat de les persones beneficiàries de la nova tarifa social. En aquest sentit també es presentava la nova tarifa social que va entrar en vigor el mes d’agost i que suposa un increment de la bonificació de la quota del servei i dels trams de consum vital de subministrament d’aigua del 50% al 100% per a col·lectius i famílies en situació de vulnerabilitat.

Darrera actualització: 19.10.2021 | 16:14