A Sant Climent fem un nou pas per reciclar i cuidar el planeta!!

Dijous, 19 de novembre de 2020 a les 19:00

Des de la Regidoria de Via Pública de l’Ajuntament de Sant Climent, continuem treballant per millorar el % de Recollida Selectiva del nostre poble, fomentar la pedagogia i cultura sobre els residus i evitar actes d'incivisme.

En aquest sentit, avui dijous s'han repartit a totes les llars del nostre poble, uns imants per la nevera de 14x9 cm, on s’indiquen tots els serveis GRATUÏTS i els horaris que ofereix el nostre municipi, en relació a la recollida selectiva:

■ Deixalleria
■ Deixalleria mòbil
■ Recollida Esporga
■ Recollida Mobles

A més a més, també s'han intal·lat en els vehicles que s’utilitzen en el servei de neteja i recollida de residus, uns vinils amb els missatges: “Sant Climent Recicla” i “Cuidem el Planeta”, per fomentar la cultura sobre els residus.

A Sant Climent estem fermament determinats a millorar de manera òptima els % de recollida selectiva, a crear cultura sobre els residus en totes les edats i a combatre l’incivisme, que no pot tenir cabuda a la nostra societat.

Recordem que aquest nou servei forma part de la campanya posada en marxa per l'Ajuntament de Sant Climent per a incrementar la recollida selectiva, on s'ha fet entrega d'una triple bossa de ràfia per cada habitatge per a facilitar la separació de residus i d'un rotlle de paper adhesiu de 50m lineals per a plegar el cartró. I on s'ha posat també en marxa un NOU Servei de recollida gratuïta d’esporga a domicili.

A Sant Climent volem fer amb la vostra implicació i col·laboració un nou pas per reciclar i cuidar el planeta!!

Darrera actualització: 26.04.2023 | 13:00

Imatges