L’Ajuntament estableix un servei de connexió amb el bus per a persones amb mobilitat reduïda

Dimarts, 31 de gener de 2023 a les 00:00

L’actuació està destinada a facilitar l’accés al transport públic a les persones amb problemes de mobilitat que es veuen afectades per les obres de millora del Camí de Cal Marí i la Rambla Riera

Les obres que actualment es duen a terme per a la millora del Camí de Cal Marí i de la Rambla Riera estan provocant afectacions puntuals en el trànsit entre les quals es troba el canvi en el recorregut habitual de la línia de bus L88 i un accés restringit al centre de la població. Amb la voluntat de facilitar els desplaçaments de les persones amb mobilitat reduïda del municipi, l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat posa en marxa des d’avui i fins al pròxim dia 3 de febrer un servei de connexió entre els domicilis d’aquestes persones i les parades del bus.

Per tal de poder accedir-hi s’ha de contactar prèviament amb els serveis socials municipals (936 580 791) per a sol·licitar el trajecte amb 24 hores d’antelació. L’endemà un vehicle adaptat recollirà la persona a la parada de bus de la Rodera al seu domicili i la deixarà en la parada de bus operativa en aquell moment.

La voluntat municipal es continuar oferint puntualment aquest servei de connexió en altres moments en els quals la connexió entre la Rodera i el centre es pugui veure afectada novament per les obres.

Darrera actualització: 31.01.2023 | 15:00