"Comprar a Sant Climent té Premi"

Divendres, 4 de desembre de 2020 a les 00:00

Ahir 3 de desembre, va tenir lloc la presentació de la Campanya "Comprar a Sant Climent té premi"

Enguany es vol tornar a recuperar la campanya “Comprar a Sant Climent té premi” amb la que els veïns i veïnes podran fer les seves compres en l’establiment o comerç local que desitgin durant el període de vigència de la promoció, que finalitzarà el 9 de gener, sense cap límit en l’import en la seva compra i, per la seva part, el comerciant haurà de posar el segell del seu establiment a una butlleta fins que s’omplin els 6 vuits de la mateixa.

Una vegada la butlleta estigui plena es podrà dipositar a la urna que trobareu a la recepció de l'Ajuntament i participar d’un sorteig, on es sortejaran 24 vals per un import de 25€ cadascun a bescanviar als establiments col·laboradors.

El sorteig tindrà lloc a les 19:00 hores de dimarts 19 de gener de 2021, a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Des de l’Àrea de Comerç, es vol donar continuïtat a les accions esmentades, amb la finalitat d’impulsar i promocionar l’activitat comercial del municipi, premiant la fidelitat i confiança dels consumidors. En aquest sentit hem de remarcar que de l'esmentada Àrea s'ha fet l'esforç econòmic de doblar el premi destinat a aquesta campanya, passant dels 15 vals per import de 20 euros dels anys anteriors, als 24 vals per import de 25 euros d'enguany.

Darrera actualització: 04.12.2020 | 14:41