S’informa que els actes previstos per a la pujada a peu a Montserrat i l’Aplec de Sant Ramon queden anul·lats

Dimarts, 25 d'agost de 2020 a les 00:00

Com a mesura de prevenció, les activitats de la pujada a peu a Montserrat prevista pel 4 de setembre i l'Aplec de Sant Ramon d'enguany previst per al pròxim 6 de setembre queden anul·lades

A partir de les mesures decretades per la Generalitat, l’Ajuntament ha decidit anul·lar l’acte de la pujada a peu a Montserrat i us informem que tampoc podrem participar, com cada any, a la tradicional cita a l'ermita de Sant Ramon, amb la que cada any Sant Boi s'acomiada de l'estiu, ja que per evitar aglomeracions i en coherència amb les mesures especials decretades, també ha quedat anul·lada.

Ens sap greu ja que cada any sou molts que participeu i gaudiu de l'activitat mantenint aquesta bonica tradició, però el seny ens diu que no es pot fer. 

Segons ens informen des de l'Ajuntament de Sant Boi, una de les tradicionals activitats de l'aplec que no podran celebrar-se és la Missa oficial a l'ermita. Aquesta Missa en honor a Sant Ramon es farà el pròxim diumenge 30 d'agost, a les 12.30 h, a la parròquia de Sant Antoni M. Claret.

Per altra banda, l'accés a la muntanya continua obert, així com el servei de bar de l'ermita.

No obstant això, a aquelles persones que vulguin pujar a la muntanya en aquests dies, els recordem les mesures que han de complir per evitar el risc de contagi:

- No poden pujar grups de més de 10 persones.
- Cal mantenir la distància amb les altres persones o grups de persones a tot el recorregut i especialment a l'esplanada de l'ermita.
- Portar en tot moment mascareta.
- Minimitzar el temps d'estada entorn de l'ermita.
- Està prohibit el consum en grup de begudes i els "botellons" a l'aire lliure i per tant també a l'entorn natural.
- Rentar-se les mans sovint amb gel hidroalcohòlic.

Des de l’Ajuntament demanem la màxima precaució i responsabilitat.

L'any que ve i serem, segur !!!

Darrera actualització: 27.08.2020 | 08:42