L'ORGT de Begues recupera aquesta setmana l’atenció presencial

Dimecres, 16 de setembre de 2020 a les 09:00

L'Oficina de Gestió Tributària de Begues, a partir del 15 de setembre, atendrà a les seves instal·lacions els dimarts i dijous, sempre amb cita prèvia. 

La sol·licitud de cita prèvia es pot fer a través d'aquest enllaç: orgt.cat/cites  on podreu escollir l'oficina per poder anar presencialment.

A més, recordem que s’han ampliat les adreces de correus per consultes així com s’ha posat a disposició de la ciutadania més telèfons per tal de fer consultes telefòniques.

L'atenció al contribuent es manté a través dels següents canals:

TELEMÀTIC

  • A la pàgina web orgt.diba.cat, on podreu fer tots els tràmits així com  presentar escrits a través del Registre Telemàtic.
  • També  en el web trobareu un formulari en el qual podeu deixar anotat el vostre número de telèfon i l’ORGT us trucarà per donar-vos  tot el suport que necessiteu. 
  • Per correu electrònic a  l’adreça orgt.begues@diba.cat  i a l’adreça orgt.atenciociutadana@diba.cat des d'on us ajudarem a fer tots els tràmits.

TELEFÒNIC      

  • Trucant directament a l’oficina de Begues a través dels telèfons  934 729 246  /  674 797 238
  • Trucant als telèfons de Call Center números 932 029 802 / 932 029 805
     

IMPORTANT

Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Nou Butlletí Digital des de l’adreça http://www.santclimentdellobregat.cat/actualitat/butlleti-digital/

 

Us deixem enllaços per a més informació del Calendari Fiscal 2020 i de l'Oficina de Recaptació i Gestió Tributària de Begues.

Darrera actualització: 16.09.2020 | 13:57