Finalització període voluntari rebuts 1 de setembre - ORGT

Dimecres, 2 de setembre de 2020 a les 09:00

Ahir dimarts dia 1 de setembre va acabar el període voluntari dels rebuts no domiciliats de l’Impost sobre ben immobles urbanstaxa de residus i taxa de gual. Si algú dels contribuents estan interessats en obtindre un duplicat del rebut per anar a pagar a l’entitat bancaria. Informem que aquests tipus de document no es lliuren presencialment a les oficines de l’ORGT, en aquest sentit els contribuents el poden obtindre a través de:

Correu electrònic:  orgt.begues@diba.cat

Telèfons oficina de Begues:   93 472 92 46 -  674 797 238 (Horari: 8:30h a 14h)

Se'ls enviarà un document per descarregar, per pagar a l’entitat bancaria col·laboradora o per fer-ho a través de banca electrònica. Així mateix, si truquen per telèfon, també podrien fer el pagament amb tarja de crèdit, una vegada pagat els enviem document justificatiu per correu al seu domicili. 

Per altra banda, si els contribuents volguessin fer un tràmit presencialment a una oficina de l’ORGT (Ex: Presentació escrits, recursos, petició beneficis fiscals, etc), han de demanar cita prèvia a   orgt.cat/cites  o trucant a qualsevol dels números de telèfon que figuren més avall

Informar que totes les opcions i tràmits també es poden realitzar a través del portal web de l’ORGT (orgt.diba.cat). Hi ha tràmits que demana signatura digital per poder finalitzar la tramitació, en aquest sentit, si el contribuent no tingués signatura electrònica no representa un problema, hi ha altres vies per poder-se identificar pel portal web, totes venen explicades al portal. Molta gent fa servir la targeta  de ICATSALUT (ICATmobil), introduint la targeta, el número de telèfon i seguint les passes que indica el portal web. 

Informació general:

§  Portal web ORGT:  orgt.diba.cat  

§  Correu electrònic:  orgt.begues@diba.cat

§  Cita prèvia: orgt.cat/cites 

§  Telèfons oficina de Begues:   93 472 92 46 -  674 797 238

§  Call Center:   932 029 802   /   932 029 80

 

IMPORTANT

Per tal que els nostres vilatans i vilatanes restin informats de totes les notícies oficials, des de l’Ajuntament es recomana que us subscriviu gratuïtament al Nou Butlletí Digital des de l’adreça http://www.santclimentdellobregat.cat/actualitat/butlleti-digital/

 

Us deixem enllaços per a més informació del Calendari Fiscal 2020 i de l'Oficina de Recaptació i Gestió Tributària de Begues.

Darrera actualització: 03.09.2020 | 17:46