Comunicat oficial de condol

Dijous, 27 d'agost de 2020 a les 18:00

Benvolguda família Murillo Gala, 

Amb motiu de la recent mort d’en Luis Murillo Gala, vull expressar-vos en nom propi i en el de la corporació que represento el nostre condol més sincer, que us demano que feu extensiu a tota la vostra família i amics.

En Lluís ha estat un exemple de vocació de servei públic i estima pel nostre poble durant més de 30 anys, donant un cop de mà sempre que ha calgut a climentons i climentones.

Encoratgem la família a afrontar aquests moments tan difícils, alhora que us oferim tot el nostre suport en nom de tots els que formem part de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat.

Ben afectuosament,

Isidre Sierra i Fusté
Alcalde


Estimada familia Murillo Gala,

Con motivo de la reciente muerte de Luis Murillo Gala, quiero expresaros en nombre propio y en el de la corporación que represento nuestro pésame más sincero, que os pido hagáis extensivo a toda su familia y amigos.

Lluís ha sido un ejemplo de vocación de servicio público y amor por nuestro pueblo durante más de 30 años, ofreciendo su mano siempre que ha sido necesario a climentones y climentonas.

Alentamos a la familia a afrontar estos momentos tan difíciles, y a la vez os ofrezco nuestro apoyo en nombre de todos los que formamos parte del Ayuntamiento de Sant Climent de Llobregat.

Afectuosamente,

Isidre Sierra i Fusté
Alcalde

Darrera actualització: 28.08.2020 | 08:38