Exposició i mostres

Exposició paneres artesanals

Una de les tradicions d’aquesta festa és que les paneres conserven la mateixa mida i el mateix format de sempre. Des del primer moment van decidir que l’exposició de paneres no seria un concurs: la intenció era que tothom hi participés voluntàriament i no amb l’esperit d’anar a guanyar; això, avui dia, encara es manté. Per tant, els regals eren per sorteig i els aportaven els comerços del poble i els pagesos.

Exposició paneretes infantils

Des de l’any 2012, els més menuts també poden presentar les seves creacions a l’Exposició de Cireres.

Ja sigui de manera individual o en parelles, els infants climentons també estan convidats a prendre part activament en l’Exposició de Cireres amb les seves pròpies creacions. La mostra també acollirà les paneretes que es realitzaran seguint el tema de l’Exposició o tindran un tema lliure. En tot cas, es convida els participants més joves a fer servir materials reciclats per a les seves creacions. L’Exposició és una mostra no-competitiva i, simplement, es lliura un record per la participació.

Museu d'eines del pagès

La rectoria adossada a l'església dedica tres grans sales de la planta baixa i el pati al Museu d'Eines del Pagès. Constitueix una interessant exposició d'eines de pagès, carros, estris domèstics i mobiliari de cuina, bàsicament del segle XIX.

Podeu accedir a tota la informació relacionada en aquest enllaç - Museu d'eines del pagès - i podeu veure el video que ens va portar el Nano-pagès del  Museu d'eines de pagès de Sant Climent de Llobregat.

 

Darrera actualització: 04.05.2021 | 17:06
Darrera actualització: 04.05.2021 | 17:06