Exposició i mostres

Biblioteca Ca l'Altisent

Jornades de portes obertes per a visitar, en grups reduïts, la Biblioteca Ca l'Altisent i l'Exposició de pintura de l'Entitat Pinzellades a la Sala d'Actes:
Dissabte 22 de maig: de 2/4 de 5 de la tarda a les 8 del vespre
Diumenge 23: de 2/4 d'11 del matí a 2/4 de 2 del migdia
Demanar cita prèvia (fins al 20 de maig del 2021): TELÈFONS: 931 151 256 / 673 688 097 (WHATSAPP)
CORREU: b.st.climent@diba.cat

Exposició dels Gegants i La Porca

Del 17 al 24 de maig, al vestíbul del Casal de Cultura, on es podran contemplar els vestuaris dels balls populars i els plafons informatius que componen "El seguici festiu de Sant Climent".

Museu d'eines del pagès

La rectoria adossada a l'església dedica tres grans sales de la planta baixa i el pati al Museu d'Eines del Pagès. Constitueix una interessant exposició d'eines de pagès, carros, estris domèstics i mobiliari de cuina, bàsicament del segle XIX.

La podreu visitar durant el cap de setmana en el següent horari: 
De 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 8 del vespre.

Podeu accedir a tota la informació relacionada en aquest enllaç - Museu d'eines del pagès - i podeu veure el video que ens va portar el Nano-pagès del  Museu d'eines de pagès de Sant Climent de Llobregat.

Exposició paneres artesanals

Aquest any no es podrà gaudir per les mesures de seguretat establerrtas per la COVID19, però podeu veure un video que es va editar en la 44a Exposició de Cireres Confinada, al canal de Youtube de Sant Climent de LLobregat.

Una de les tradicions d’aquesta festa és que les paneres conserven la mateixa mida i el mateix format de sempre. Des del primer moment van decidir que l’exposició de paneres no seria un concurs: la intenció era que tothom hi participés voluntàriament i no amb l’esperit d’anar a guanyar; això, avui dia, encara es manté. Per tant, els regals eren per sorteig i els aportaven els comerços del poble i els pagesos.

Exposició paneretes infantils

Aquest any no es podrà gaudir per les mesures de seguretat establerrtas per la COVID19, però podeu veure un video que es va editar en la 44a Exposició de Cireres Confinada, al canal de Youtube de Sant Climent de LLobregat.

Des de l’any 2012, els més menuts també poden presentar les seves creacions a l’Exposició de Cireres.

Ja sigui de manera individual o en parelles, els infants climentons també estan convidats a prendre part activament en l’Exposició de Cireres amb les seves pròpies creacions. La mostra també acollirà les paneretes que es realitzaran seguint el tema de l’Exposició o tindran un tema lliure. En tot cas, es convida els participants més joves a fer servir materials reciclats per a les seves creacions. L’Exposició és una mostra no-competitiva i, simplement, es lliura un record per la participació.

Darrera actualització: 21.05.2021 | 15:55
Darrera actualització: 21.05.2021 | 15:55