Salutació de l'Alcalde

Benvinguts i benvingudes al web municipal de Sant Climent de Llobregat.

Us trobeu amb un espai que dia a dia treballa per a esdevenir una porta oberta al nostre municipi. I esperem que sigui una porta cada dia més ampla i de major alçada perquè volem que els climentons i les climentones tinguin la possibilitat de sentir-se més propers a tot allò que succeeix al seu poble i, específicament, a com treballa el seu ajuntament.

Les tecnologies de la informació i la comunicació es troben ja totalment integrades a la nostra vida. Formen part de la nostra llar, de la nostra feina i, fins i tot, viatja amb nosaltres, a les nostres butxaques. Els avenços que han experimentat al llarg dels darrers anys ens han permès disposar de les eines necessàries per tal d’aprofundir en reptes que, per a aquest ajuntament, són prioritaris. La transparència, l’accés a la informació i l’aprofundiment en l’administració digital han esdevingut en un dels principals eixos de la nostra acció de govern. Aquest web és una passa més que donem a favor d’aquestes polítiques.

De la mateixa manera també volem que aquesta sigui una porta d’accés al municipi per a aquelles persones que no hi viuen i volen apropar-se a la nostra realitat. Sigueu benvinguts. Sant Climent de Llobregat ha estat històricament un municipi d’acollida i acollidor. Us hi  esperem.

Aquesta és una plataforma que neix amb la voluntat de continuar creixent dia a dia, setmana a setmana. Sabem que la realitat i les necessitats d’un municipi van modificant-se amb el pas del temps i treballarem per tal que la web del municipi ho sàpiga reflectir.

Esperem que ens acompanyeu en aquest viatge.

Isidre Sierra i Fusté

Alcalde de Sant Climent de Llobregat

 

L'alcalde en un clic

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 25.05.2020 | 17:56
Darrera actualització: 25.05.2020 | 17:56