Asociación Casa de Puertas AbiertasSant Climent mostra la seva solidaritat a través de pastissos


Ahir es lliurava a l’entitat local Asociación Casa de Puertas Abiertas la recaptació del tast de pastissos de l’Exposició de Cireres.

Entre les nombroses iniciatives que acollia la passada Exposició de Cireres es trobava una activitat que unia solidaritat i un concurs de pastissos. Concretament s’oferia un tast dels pastissos realitzats amb una aportació solidària d’un euro per ració. L’activitat va aplegar un total de 125 persones que hi participaven i, ahir al matí, l’alcalde del municipi, Isidre Sierra, feia donació dels diners aconseguits a l’entitat beneficiària, Asociación Casa de Puertas Abiertas.

Aquesta aportació vindrà a sumar-se a l’activitat solidària que prepara l’entitat a Los Mina, un dels barris més degradats de la capital de Sant Domingo a la República Dominicana. En concret l’entitat climentona ha programat una activitat de dos dies al barri per tal de fer lliurament als infants de la zona de menjar i de la roba i les joguines que s’han recollit a Sant Climent de Llobregat al llarg dels sis primers mesos de l’any.

Entre els aspectes que destaquen del treball que realitza Asociación Casa de Puertas Abiertas es troba que únicament participen de propostes solidàries de les que puguin constatar la destinació final de les seves aportacions com per exemple el suport que ofereixen als sense sostre de Barcelona.

Durant l’acte de lliurament dels fons l’alcalde, Isidre Sierra, ha volgut destacar que “aquesta associació ha demostrat una empenta envejable. Han passat tres anys només de la seva creació i en aquest curt període de temps ja han començat a treballar amb algunes de les zones del món que necessiten especialment de la cooperació internacional com ara Hondures, Santo Domingo i Grècia”.

Mig, 21 local - 08849 Sant Climent de Llobregat - Barcelona
Nom de contacte: Mercedes Jiménez Espinosa
Telèfon: 695 458 771
Adreça electrònica: casaabiertas1@hotmail.com
Darrera actualització: 12.07.2019 | 13:43