S’obre la subvenció per a l'adequació de l'habitatge del Consorci Metropolità 2021

Dijous, 28 de gener de 2021 a les 00:00

De l'1 de febrer, i fins al 31 de desembre de 2021 o fins a la finalització de la partida pressupostària, entra en vigor una nova convocatòria de subvenció per a l'adequació de l'habitatge.

S’hi poden acollir totes les persones que siguin propietàries o arrendatàries d’un habitatge situat en qualsevol municipi de l’àrea metropolitana de Barcelona, sempre que aquest sigui el lloc de residència habitual.  

Els ajuts per habitatge són de fins al 35 % dels costs subvencionable, amb un import màxim de 5.000 euros per habitatge.

Les sol·licituds de la subvenció s'han de formular en impresos normalitzats facilitats pel Consorci de l'Habitatge de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, amb la documentació que consti a la convocatòria i es presentaran a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Sant Climent de Llobregat (Pl. De la Vila, 1).

Per conèixer el detall de les condicions i descarregar els impresos a partir de l’1 de febrer, cal que us dirigiu al web del Consorci Metropolità de l’Habitatge.

Darrera actualització: 28.01.2021 | 20:57