Sant Climent de Llobregat es protegeix davant de situacions d'emergència

Divendres, 19 de febrer de 2021 a les 00:00

El municipi ja compta amb el document únic de protecció civil (DUPROCIM) que ha estat redactat amb el suport de la Diputació de Barcelona

Davant de la possibilitat d'haver de fer front a incendis forestals, inundacions o ventades, entre altres situacions imprevistes i de risc potencial, l'Ajuntament de Sant Climent de Llobregat ja disposa del seu document únic de protecció civil (DUPROCIM). En aquest document, que ha estat redactat amb el suport de la Diputació de Barcelona, s'inclouen tots els riscos que afectin a la població, d’acord amb els diferents plans. A Sant Climent de Llobregat el pla inclou els riscos territorials, així com incendis forestals, inundacions, nevades, sismes, accidents químics i ventades.

Pel que fa a la tramitació del pla, aquest s'ha d'aprovar al ple municipal, sotmetre’s a informació pública i posteriorment haurà de ser homologat per la Comissió de Protecció Civil de Catalunya abans de que sigui implantat.

Pel que fa al seu contingut el DUPROCIM conté informació sobre l’organització municipal, l’anàlisi dels riscos que hi pugui haver, els elements i àrees vulnerables o de més afectació que hi ha al municipi, així com els procediments operatius per risc.

Darrera actualització: 19.02.2021 | 11:52