Recordem el termini per sol·licitar el vot per correu per eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer

Divendres, 29 de gener de 2021 a les 00:00

Volem recordar als climentons i climentones que el termini del vot per correu finalitza el 5 de febrer i es pot sol·licitar de dues maneres, ja sigui anant a l'oficina de Correo o telemàticament mitjançant algun certificat d'identitat digital. 

El pròxim divendres 5 de febrer finalitza el termini per a sol·licitar el vot per correu a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer i es pot demanar per correu, ja sigui anant a l'oficina de Correos o per internet. S’ha de tenir en compte que s’ha de disposar d'un certificat d'identitat digital com l'idCAT, per exemple.

Un cop demanat el vot per correu, es rebrà a casa un sobre que comptarà amb el certificat d’inscripció en el cens, una papereta de votació de cadascuna de les candidatures que es presenten a les eleccions, el sobre del vot, un altre sobre adreçat al president/a de la mesa i un full explicatiu amb tot el procediment que cal seguir. En aquell mateix moment hi haurà dues opcions, la persona sol·licitant podrà donar al treballador de Correos el vot a canvi d'un justificant conforme ha votat o la persona podrà portar el seu vot directament a l'oficina de Correos fins a les 14 h del 12 de febrer. El servei de Correus entregarà tots els vots a les meses electorals el dia de les eleccions.

Si ho desitgeu, podeu seguir la traçabilitat del vot emès de dues formes:

Darrera actualització: 28.01.2021 | 22:21