L’ús dels punts verds es bonifica amb una reducció de fins al 14% en la taxa de residus

Dijous, 13 d'agost de 2020 a les 00:00

L’ús dels punts verds es bonificarà amb una reducció de fins al 14% en la taxa de residus per incrementar-ne el nombre de persones usuàries. L’objectiu és promoure la recollida selectiva per aconseguir una gestió més sostenible, fer front a l’emergència climàtica i preservar la salut de tothom.

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) impulsa una campanya informativa per promoure l'ús de les deixalleries de la xarxa metropolitana i la seva targeta d'usuari, la qual permet reduir fins a un 14% la taxa metropolitana de tractament de residus.

La campanya pretén reduir la generació de residus, tant a les llars com als establiments comercials, millorar l'índex de la recollida selectiva, abaixar els costos en el tractament dels residus i augmentar i fidelitzar les persones usuàries de les deixalleries metropolitanes i els punts verds.

La targeta es pot tramitar a través del formulari "Targeta d'usuari de deixalleria o punt verd"​  on et faràs usuari de la xarxa i per a més informació relacionada amb aquesta xarxa (quins residus s'admeten, què se'n fa d'aquests residus, etc.) en la qual estan integrats tots els municipis de la zona d'influència de Barcelona, inclòs Sant Climent de Llobregat,  pots accedir al web de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

 

Canviar d'hàbits no costa gens i val molt” 

Darrera actualització: 14.08.2020 | 08:51