Sant Climent de Llobregat se suma un any més a La Marató de TV3

Divendres, 17 de desembre de 2021 a les 00:00

Aquest diumenge 19 de desembre té lloc la programació solidària de la televisió i ràdio públiques

Una de cada quatre persones tindrà algun problema de salut mental al llarg de la seva vida. Els trastorns mentals engloben una gran quantitat d’afeccions entre les quals trobem la depressió, l’ansietat, el trastorn bipolar, l’esquizofrènia i altres psicosis, els trastorns obsessivocompulsius, trastorns del neurodesenvolupament (com el TDAH, el trastorn de l'espectre autista o els de l'aprenentatge), trastorns de la personalitat, de la conducta alimentària o addiccions.

Amb la voluntat de donar visibilitat a aquesta realitat i de col·laborar en el tractament i en la investigació, enguany La Marató de TV3 que se celebra aquest 19 de desembre estarà dedicada a aquestes malalties. Sant Climent de Llobregat tornarà a sumar-se un cop més a la recaptació de fons a través de dues activitats que se celebraran diumenge al Casal de Cultura.

Per una banda trobarem el Bingo Solidari que tindrà lloc en dos torns: de 17.30 a 19 h i de 19.30 a 21 h. Les persones interessades a prendre-hi part han de realitzar prèviament la reserva a través d’Entrapolis aquí o al mateix Ajuntament. Podeu consultar la normativa del bingo en aquesta pàgina.

A banda, també al Casal de Cultura, de 9 a 14 l’entitat Dau de 5 organitza el seu 5è Torneig Solidari de Catan. Les inscripcions, al preu de 3 €, es poden dur a terme a través del correu electrònic a daudecinc@gmail.com.

Per a més informació sobre La Marató de TV3 podeu el seu web aquí.

 

Darrera actualització: 17.12.2021 | 10:56