Desenvolupament Ple novembre 2017

Dilluns, 5 de març de 2018 a les 00:00

Ple ordinari del 30 de novembre 2017


RENÚNCIA DEL REGIDOR DE SOM
El Sr. Xavier Jiménez Guembe presenta la seva renúncia voluntària i deixa vacant el seu escó per a una nova incorporació pròximament al seu Grup Municipal- Som Acord Municipal, la Laia Pinilla Monclús.

PRESSUPOST PLANTILLA PERSONAL I CONVOCATORIA OFERTA PÚBLICA 2018
L'alcalde va presentar al ple la proposta del pressupost per la plantilla i convocatòria d'oferta pública de treball pel 2018 resumit en capítols i de forma molt detallada per a la seva consulta i aprovació pel ple.

NOMENAMENT DE JUTGE/ESSA DE PAU
Després d'haver fet tots els tràmits legals pertinents, s'aprova la proposta pel nomenament de Jutge de Pau titular al Sr. Domènec Tugas Forns i Jutgessa de Pau Substituta a la Sra. Maria Isabel Villalobos Giménez de Sant Climent de Llobregat.

Sent aprovat per majoria simple, amb l'abstenció del Grup Municipal-SOM AM.

MOCIÓ DE SUPORT DE L'AJUNTAMENT DE SANT CLIMENT A L'ESCOLA
A partir d'una moció del grup municipal Som-Acord Municipal, on han volgut donar suport al model d'escola catalana, on volen formar a persones lliures que pensen per elles mateixes, responsables i reflexives, amb capacitat de conviure en la diversitat, de resoldre problemes i capaces de transformar el món on volen viure.
També han volgut denunciar atacs què l'escola catalana ha rebut i amb la intenció d'acabar amb els valors del pluralisme, de llibertat i de la nostra convivència en pau. Sobretot defensen un model de qualitat.
Faran públic aquest posicionament en els mitjans de difusió de l'Ajuntament, tals com butlletins, facebook, web, etc, ...

PROPOSTES D'URGÈNCIA
-S'aproven les bases específiques per sol·licitar i atorgar subvencions de la quota de l'IBI per a famílies monoparentals, durant l'any 2018, sempre que es compleixin les condicions per accedir.

-Proposta d'urgència per aprovar el calendari fiscal per l'any 2018, es facilitaran uns tríptics on s'informarà de la data d'inici i data límit de la recaptació i on es donarà la informació més rellevant.

Darrera actualització: 15.03.2021 | 16:47