Desenvolupament Ple març 2019

Dimarts, 2 d'abril de 2019 a les 00:00

Aspectes més destacables del ple del mes de març de 2019

Dijous 28 es va realitzar el ple del mes de març.

El ple s'inicia amb l'aprovació de l'acta anterior del mes de gener de 2019. Cap portaveu dels grups municipals fan observació sobre el seu contingut i s'aprova per unanimitat.

Proposta d'acord relativa al procediment sancionador per infracció urbanística a la Plaça Francesc Macià, núm. 2 d'aquest municipi.

S'exposa per part d'alcaldia la gestió i els passos que s'han fet.

Cap portaveu dels grups municipals fan observació i s'aprova per la unanimitat de tots els presents.

Proposta d'aprovació definitiva de la declaració de necessitat d'ocupació dels béns i drets corresponents a la Clau 6B del PGM, en relació a la rehabilitació dels jardins de Ca l'Altisent i la urbanització dels jardins de l'entorn.

L'alcalde explica que la present proposta té la necessitat d'ocupació dels béns i drets que es relacionen i ja que no hi ha hagut al·legacions es faran les publicacions en el termini marcat dintre de les publicacions adients. Cap portaveu dels grups municipals fa observacions i per tant s'aprova per la unanimitat dels presents.

Padró Municipal d'Habitants (Revisió Anual). Proposta d'acord per aprovar la revisió anual del Padró Municipal d'Habitants a 1 de gener de 2018, i obtenció final de la xifra oficial de població.

L'alcalde explica aquest acord, on s'aprova la revisió anual del Padró Municipal d'Habitants a 1 de gener de 2018, fixant la xifra oficial de població en 4.107 habitants.

Proposta d'acord per aprovar el nomenament de nova numeració al carrer Travessia Maimó , número 7 d'aquest municipi.

Després de l'exposició i vist l'informe positiu dels serveis tècnics municipals, s'acorda per unanimitat i sense cap observació dels grups nomenar nova numeració al carrer Travessia Maimó núm. 7 de Sant Climent de Llobregat.

Es dóna compte dels decrets d'Alcaldia del núm. 33/2019 fins al núm. 123/2019.

Es fa una intervenció per part de SOM, demanant un aclariment de diferents decrets i l'alcalde dóna l'explicació del núm. 50, segons s'ha demanat un informe a la Generalitat de Catalunya sobre la procedència i actualment definició d'aquests espais agroforestals i per això volem la conformitat de què s'està fent correctament. Per altra banda, comenten el decret núm. 160 referent a uns rebuts endarrerits dels anys 2014 i 2015 de subministraments, i queden en contestar per escrit i esbrinar si corresponen a subministraments de Serveis Socials o per consum energètic amb lectura errònia.

Informació Alcaldia

Seguidament es dóna informació per part de l'Alcaldia sobre:

- Demà entra a la comissió d'urbanisme de l'àrea metropolitana l'avanç dels espais agroforestals, amb el qual des de l'àrea de Medi Ambient entra l'autorització.
- S'adjudica l'obra per la 3a fase d'asfaltat per un import de 103.985, 25 € + 21% IVA i s'ha adjudicat a l'empresa Rogasa Construcciones i Contratas.
- Aquest cap de setmana tornem a fer les Passejades en Flor pels cirerers.
- El pròxim dia 2 d'abril, pròxim dimarts, a les 18:00 h, es procedirà per ple al sorteig de les taules electorals.

Precs i Preguntes

Es fa una intervenció per part del grup SOM exposant el seu desacord perquè consti en acta, sobre la denúncia de la publicació de l'Àncora aclarint que ells no estan d'acord i que ha vingut directament des de la central d'esquerra republicana.

Finalment l'alcalde agraeix l'assistència dels veïns i veïnes i especialment agraeix l'assistència per part del Cap de Gabinet del departament de patrimoni del Bisbat de Sant Feliu.

Es dóna per finalitzat el ple a les 19:20 h.


 

Darrera actualització: 26.04.2023 | 13:09