Festa Major d'Hivern virtual 2020

Divendres, 20 de novembre de 2020 a les 00:00

Els dies 20, 21, 22 i 23 de novembre, celebrarem la Festa Major d'Hivern en honor al nostre patró Sant Climent,

Enguany i degut a  la situació sociosanitària que estem patint com a conseqüència de la COVID-19, ens veiem obligats a replantejar-nos la manera de fer arribar la Cultura en un format força diferent al que estem acostumats, donat que la majoria d'actes i activitats que tenim programats per aquesta Festa Major son en format virtual, a excepció d'una Exposició en plafons  "El Seguici Festiu de Sant Climent", junt amb els gegants, capgrossos i vestuaris dels balls tradicionals. Aquesta exposició es durà a terme a la Plaça de la Vila en grups reduïts de 6 persones complint amb totes les mesures d'higiene i seguretat marcades per les autoritats sanitàries

Tanmateix, durant el matí de dilluns 23, dia de Sant Climent, el grup de Grallers "Els Ginjolers" amenitzaran amb la seva musica els carrers del poble. Podreu gaudir dels seus sons des de casa. 

Per acabar els actes de la Festa Major d'Hivern, tindrà lloc el Fi de Festa amb focs d'artifici des de el terrat de l'Ajuntament amb les músiques  dels balls del seguici festiu,

Per altra banda, des del carrer podreu gaudir de l'exposició de Gegants, Capgrossos i vestuaris dels balls tradicionals que restarà exposada al Casal de Cultura del 20 al 27 de  novembre.

Diumenge 22 de novembre, d'11 del matí a 2 del migdia podreu visitar el Museu d'Eines del Pagès.

Tots els actes es realitzaran com a conseqüència de la nova Resolució per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de Salut Pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de la COVID-19.

Gràcies a totes les entitats per adaptar les seves activitats culturals en format virtual, per tal de fer arribar la cultura a tothom.

Darrera actualització: 26.04.2023 | 12:56